Forum

LISZAJ - jak szybko się jego pozbyć? (luluś)
też to mam takie sama niżej pod ustmi.Tez mnie to szczypie posmarujlimomagiem
(więcej...)

6
Liszaj płaski (lorien)
Ususzone jaskółcze ziele - botaniczna nazwa glistnik- zaparzyć 1 łyżeczka na 1szklankę .Tym naparem zmywać i jedna łyżeczkę naparu wlać do szklanki wody i pić 3xdziennie przez 3 miesiąxxx ps czy znasz botaniczna nazwę tego ropuszego języka ? - w zamian podam kilka innych ludowych nazw różnych ziół
(więcej...)

3
Pomocy,liszaj na twarzy (gruba777)
Pewnie masz przesuszoną skórę na twarzy, ponieważ większość tego typu preparatów na trądzik zawiera alkohol. Odstaw to i nawilżaj skórę. Najlepiej kremami z apteki.
(więcej...)

4
Dziwna wysypka, liszaj? (kicia)
Kilka dni później wysypało mnie również na brzuchu, okazało się że to półpasiec nikomu nie życzę
(więcej...)

3
Dziwne plamy- liszaj czy co to jest?? (karol)
Ja miałem coś poodbnie objawiającego się i po licznych wizytach u dermatologa pomógł mi w końcu restoraderm, jak już tu kilka osób polecało
(więcej...)

6
Liszaj - jak to leczyć (Klaudia)
ja jak bylam mala mialam liszaj i wyleczylam go mascia z kitu pszczelego ale bylo to masc od pszczelarza
(więcej...)

2
Czy przy liszajcu może pojawić się stan zapalny? (Quasimodo)
Drogi Quasimodo liszaj dotyczy skóry, więc to raczej nie to jest źródłem twoich dolegliwości. W tej sytuacji albo nadwyrężyłeś mięśnie albo jest to objaw innej choroby. Na początek radzę zastosować jakieś maści i masaże a jeśli to nie pomoże, to idź do lekarza i szukaj przyczyny bólu.
(więcej...)

6
Liszaj mokry (maszkara)
Czy ktoś mógłby mi napisać co to jest liszaj mokry i jak wygląda na skórze.
(więcej...)

1
liszaj u dziecka? (ZosiaWa)
Mój 4 letni syn dostaje porą jesieni i zimy pod brodą czerwonkawe plamy wielkości 1,5 do 3 cm, mają one lekki połysk i składają się z mnóstwa mikroskopowych krostek, Martwię się, że mogą to być liszaje, ale dlaczego są tylko zimą i jesienią. Dodam, że wszelkie maści jakie przepisują lekarze nie skutkują, być może nie potrafią tego odpowiednio zdiagnozować. Czy liszaj może mieć takie objawy?
(więcej...)

1
liszaj czy nie? (wandzia)
Jakiś m-c temu na twarzy pojawiła mi się mała czerwona plamka, lekarz przepisał mi maść na sterydach, pomogło została mała blizna, po tygodniu obok tego miejsca znów wyskoczyła mi plama 2 razy większa tym razem inna maść, a skutek opłakany plama jeszcze większa. Co robić czy to liszaj tak się objawia?
(więcej...)

1
Liszaj (Kuba)
Witam. Jestem w kropce, stwierdzono i mnie liszaj. Tak naprawdę nic o nim nie wiem. Powiedzcie mi proszę coś więcej na ten temat i jak się go leczy?
(więcej...)

1

Dodaj nowy temat:

Tytuł:
Autor:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Kto ma więcej pasków: zebra czy słoń?