Forum -> Czy przy liszajcu może pojawić się stan zapalny?

Tytuł:Czy przy liszajcu może pojawić się stan zapalny?
Autor:Quasimodo
21.2.2011, 10:23
Witam! Od dłuższego czasu na przedramionach mam liszaj. Jest to bardzo nieestetyczne, jednak leczę to za pomocą maści i leków, które przepisał mi dermatolog. Jednak od jakiegoś czasu odczuwam jakiś taki dziwny ból przedramion. Czy to może być związane z moją chorobą? Co powinienem zrobić w takiej sytuacji?

Autor:Agniesia
21.2.2011, 15:17
Hejka! Możliwe, że wdał ci się stan zapalny. Musisz z tym iść szybko do dermatologa. Doraźnie możesz stosować jakieś środki przeciwzapalne, może Ci pomogą. Pa, pa

Autor:Ola79
22.2.2011, 09:29
Hej! Ten Twój przedramion może wcale nie jest wywołany przez chorobę. Może po prostu nadwyrężyłeś mięśnie czy coś takiego, chociaż może faktycznie jest to stan zapalny tak jak pisze Agniesia. Może lepiej będzie jak to pokażesz lekarzowi. Pozdro

Autor:Rafał
22.2.2011, 14:11
Na ból przedramion może pomóc Ci Pyralgina, ponieważ może być to stan zapalny. Jednak sądzę, że powinieneś iść do lekarza, ponieważ nie można wykluczyć możliwości, że są to jakieś komplikacje związane z chorobą lub tzw. działania niepożądane stosowanych leków.

Autor:Norbert
23.2.2011, 08:40
Nie należy leczyć objawów nie znając ich przyczyny!!! Najpierw musisz iść do lekarza a dopiero potem zacząć leczyć ten ból!

Autor:Ela
23.2.2011, 13:49
Drogi Quasimodo liszaj dotyczy skóry, więc to raczej nie to jest źródłem twoich dolegliwości. W tej sytuacji albo nadwyrężyłeś mięśnie albo jest to objaw innej choroby. Na początek radzę zastosować jakieś maści i masaże a jeśli to nie pomoże, to idź do lekarza i szukaj przyczyny bólu.

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest mniejsze: kałuża czy morze?