Forum -> Dziwne plamy- liszaj czy co to jest??

Tytuł:Dziwne plamy- liszaj czy co to jest??
Autor:karol
12.5.2010, 04:52
Witam. Jestem nowy na forum jeśli ten temat był gdiześ poruszony a zapewnie był to przepraszam. ale nie wiem jak się to coś nazywa co od jakiegoś czasu pojawiło mi się na skórze. Zauważyłem jakiś tydzień temu dziwne plamy, mam je rozmieszczone sporadycznie może 4 na całym ciele w różnych miejscach. wrzuciłem zdjęcia żebyście mogli mi pomóc opisać co to za choroba czy co to jest czy się tego bać i co mam z tym czymś zrobić pozdrawiam i z góry dziekuje za odpowiedzi

Autor:misiek
Miałam podobną plamę na szyi. Po około 2 tygodniach sama zniknęła

Autor:barolka
wydaje mi się że może być to łupież pstry lub łupież różowy gilberta najczęściej znika to po jakimś czasie samoistnie. wrzuc te 2 hasła w google i poczytaj sobie

Autor:WesołyDonek
30.8.2011, 18:10
Może to jakaś reakcja alergiczna, albo atopowe zapalenei skóry? Polecałbym spróbowanie Restoradermu zamiast mydła na kilkanaście dni. Szybkie są efekty i dobrze robi na cerę

Autor:Stasia
28.9.2011, 18:50
Jakby to było AZS to też bym polecała Restoraderm, bo jest chyba najskuteczniejszy na to. Tak czy inaczej najlepiej iść do dermatologa, żeby to swym fachowym okiem obejrzał

Autor:Król Anglii
16.10.2011, 19:15
Ja miałem coś poodbnie objawiającego się i po licznych wizytach u dermatologa pomógł mi w końcu restoraderm, jak już tu kilka osób polecało

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Które zwierze szczeka: pies czy kot?